Pertanyaan

Jika anda memerlukan pertanyaan dan ingin memesan barang, bolehlah menghubungi saya melalui talian : 0137116301. TQ

Tuesday, November 13, 2012

Pikat Membunuh

Ayam-ayam dibawah adalah pikat-pikat yang telah membunuh dan telah dipilih khas berdasarkan bakat besar mereka. Ciri-ciri pikat seperti mulut bising mengecek, tepuk dan tembak ada pada setiap ayam dibawah. Kepada anda yang sedang mencari pikat dimusim ayam sekarang ni, bolehlah mencuba baka kami ini.

Kecik
Kecik - Pikat Otai sudah bunuh banyak, lebih 20 ekor. Kokok serak kecik hujung singkat dengan tepuk, kecek dan tembak. .
Harga : RM380 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.

Kuning Otai
Kuning Otai - Pikat Otai sudah bunuh banyak, lebih 30 ekor tapi dah kurang rajin. Kokok serak anak hujung singkat dengan kecek dan tembak. .
Harga : RM200 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.

Jungle King
Jungle King - Pikat Otai sudah bunuh banyak, lebih 30 ekor tapi dah kurang rajin. Kokok sering kecik hujung singkat kuit dengan permainan tepuk, kecek dan tembak. .
Harga : RM200 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.

Kuning Telinga Tebal
Kuning Telinga Tebal - Ayam 9 bulan baru ajar ikat tali kaki dari baka pikat yang cukup membunuh dan handal. Body tegap jenis tahan lasak, kokok kasar lembut hujung singkat dengan tepuk, kecek dan depan ayam kokok. .
Harga : RM200 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.

Medan
Medan - Ayam 11 bulan sudah bunuh 2 ekor dari baka pikat yang cukup membunuh dan handal.Jenis tua-tua keladi, semakin tua semakin menjadi. Kokok sering bertingkat hujung singkat dengan tepuk, kecek dan tembak. .
Harga : RM350 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.
SOLD!!!

Jackpot
Jackpot - Ayam 10 bulan sudah bunuh 6 ekor dan baru menang Jackpot minggu lepas dengan tangkapan 2ekor dalam masa 4jam pertandingan ( 8.00am-12.00am). Kokok sedang hujung singkat dengan tepuk, kecek dan tembak. Berbakat besar untuk jadi pikat Champion.
Harga : RM350 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.  SOLD!!!

Ramli Sarip
Ramli Sarip - Ayam 12 bulan sudah bunuh 7 ekor dengan permainan banyak tembak. Kokok serak basah.
Harga : RM350 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.    SOLD!!!

Kaki Puteh Taji Hitam
Kaki Puteh Taji Hitam - Ayam 11 bulan sudah bunuh 2 ekor.Bapaknya kaki puteh dan cukup handal. Kokok sering sedang hujung singkat dengan tepuk, kecek dan banyak tembak. .
Harga : RM350 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.     SOLD!!!

Kaki Puteh Muda
Kaki Puteh Muda - Ayam 9 bulan baru bunuh 1 ekor.Adik kepada Pikat Kaki Puteh diatas. Bapaknya kaki puteh dan cukup handal. Kokok sering sedang hujung singkat dengan tepuk, kecek dan banyak tembak. .
Harga : RM350 termasuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.   SOLD!!!

No comments:

Post a Comment